Χαίρετε! Είναι η Διεθνής Ημέρα Μπέικον! Για να γιορτάσω, έκανα ένα μπέικον γαλοπούλας. Δεν είμαι πολύ μεγάλος στο «πραγματικό» μπέικον – αν έχω την επιλογή που επιλέγω λουκάνικο. Αλλά πρώτα ας μιλήσουμε τρέχοντας (και τρώγοντας BLTS).

Τρέξιμο…. είναι ζεστό. Προετοιμάστηκα για το τρέξιμό μου σήμερα με σπινθήρα, sunblock και άρνηση. Είμαι εκτός επανυδάτωσης και πρέπει να αγοράσω μερικά περισσότερα επειδή χρησιμοποιώ σπινθήρα για το ποτό μου μετά το παιχνίδι επιλογής μου.
Τα νεότερα μου βίντεο

Πήρα μια δοκιμή Covid-19
Να πάρει μια δοκιμή Coronavirus – πώς λειτουργεί, τι αισθάνεται, η εμπειρία μου και πολλά άλλα. Πήρα το συμβατικό τεστ και ο Ben πήρε το ταχείας δοκιμής Covid-19.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 5 λεπτών, 16 δευτερολέπτων

Επόμενο
Τι τρώω σε μια μέρα – Runner Edition
14:26

Ζω
00:00
08:21
05:16

Το REYDRATE είναι καλύτερο για άσκηση επειδή έχει ηλεκτρολύτες και είναι ειδικά διαμορφωμένο για να σας κρατήσει ενυδατωμένο. Το Spark έχει βιταμίνες, μέταλλα και καφεΐνη.

Πώς προετοιμάσατε;

Gooooood Morning! Πάμε!

Έχω πίσω στο μεσαίο απόβλητο τρέχει αυτό το Σαββατοκύριακο. Θέλω να επιστρέψω σε μακροχρόνιες διαδρομές, αλλά να κάνω έναν από αυτούς ρυθμούς στόχου. Αυτό λειτούργησε για μένα στο παρελθόν. Αλλά δεδομένου του ταχύτερου ρυθμού θα αισθανθώ αν βοηθάει ή με κάνει τρελό κουρασμένο.

Ω! Και είδα αυτό το διασκεδαστικό τρέξιμο στο τρέξιμο μου !!

Ελέγξτε το Instagram μου για προτάσεις σχετικά με το πώς να κάνετε μια διασκεδαστική διασκέδαση!

Μπέικον Τουρκίας BLT

Ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι παίρνουν το μπέικον τους πολύ σοβαρά. Αλλά δεν το κάνω. Είμαι A-Okay με το Bacon της Τουρκίας. Είναι νόστιμο και υγιέστερο τότε κανονικό μπέικον και πολύ φθηνότερα.

Τράβηξα πολλά από αυτά, ώστε να μπορώ να σνακάμε σε αυτό ενώ έβαλα μαζί μου το TBLT (ντομάτα μαρούλι μπέικον γαλοπούλας). Δεν πρέπει να είναι bblta; Ψωμί, μπέικον, μαρούλι, ντομάτα … και αβοκάντο. Αλλά δεν είχα αβοκάντο. Γιούχα.

Νομίζω ότι το μυστικό για τη χρήση μπέικον γαλοπούλας πάνω από το μπέικον χοίρου είναι να βεβαιωθείτε ότι όλα τα άλλα συστατικά είναι φρέσκα και υψηλής ποιότητας. Χρησιμοποίησα «πραγματικό» μάγου, φρέσκο ​​ψωμί σίτου, τραγανή ρομανία και ντομάτα βοδινού. Ήταν πραγματικά καλό.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Επιλέγετε μπέικον ή λουκάνικο ή μπέικον γαλοπούλας ή μπέικον σοκολάτας στην έκθεση;

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είχατε μπέικον;

Εκτελέστε έξυπνους στόχους

Συμπληρώστε αυτή τη φόρμα για να πάρετε το φύλλο εργασίας έξυπνων στόχων στα εισερχόμενά σας!

Επιτυχία! Τώρα ελέγξτε το email σας για το φύλλο εργασίας!
Ευχαριστώ ?

Υπήρχε σφάλμα υποβολής της συνδρομής σας. ΠΑΡΑΚΑΛΩ προσπαθησε ξανα.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εγγραφείτε

Δεν θα σας στείλουμε ανεπιθύμητα. Διαγραφή της εγγραφής ανά πάσα στιγμή.
Που τροφοδοτείται από το Convertkit

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Leave A Comment

Recommended Posts

Τρελή Πέμπτη

Μετά από μια ταραχώδη μέρα εργασίας έπρεπε να βγούμε έξω. Αποσύρθηκα από τον υπολογιστή, έβαλα τα παπούτσια μου καθώς και ήταν έτοιμος να κατευθυνθώ από την πόρτα όταν ο Ben ήρθε σπίτι. Αποφάσισε να συμμετάσχει μαζί μου, καθώς βγήκαμε για να κάνουμε […]

xapkd

Ο Arnold Prejugging θα είναι το κρίσιμο

Arnold Prejuging θα είναι το κλειδί Από τον Joe Pietaro Για το Musclesport Mag Όταν οι ανταγωνιστές φτάνουν στη σκηνή το απόγευμα του Σαββάτου για δύο ώρες προτίμησης, οι τοποθετήσεις στο Arnold παραδοσιακό πολύ περισσότερο από πιθανό θα λάβουν απόφαση πριν από […]

xapkd

Τρώτε σαν Olympian Giveaway

να έχετε κατά νου ότι το μπισκότο τσιπ σοκολάτας πρωτεϊνών που έφαγα την Παρασκευή; Οχι? Τα τελευταία μου βίντεο Μάσκα προσώπου για τρέξιμο ή περπάτημα έξω συμβουλές Συμβουλές μάσκας προσώπου για το τρέξιμο ή το περπάτημα έξω κατά τη διάρκεια της επιδημίας […]

xapkd

Το Bodybuilding’s Landing Death Toll – Μέρος 1

από τον Mike Arnold Τα στεροειδή, η καρδιαγγειακή υγεία και η αντιστροφή της τάσης, μια ανησυχητική τάση. Ως BB’Rs, πολλοί από εμάς έχουν μια φυσική τάση για υπερβολή. Για μερικούς, η εξωτερική εκδήλωση αυτού του χαρακτηριστικού παραμένει ριζωμένη στην επίτευξη των στόχων […]

xapkd