όταν σας άφησα χθες, είχα μόλις τρέξει 6 μίλια με το Central Park καθώς και πήρα την ευχαρίστηση σε ένα NY Bagel. Από εκεί η μέρα έμεινε χωρίς διακοπή μέχρι τις 1 π.μ.!

Για όσους από εσάς το χάσατε, μόλις πρόσφατα επιλέξαμε να συμμετάσχω στην τάξη του 2012. Είμαι ένας από τους 4 δρομείς που κάνουν το μαραθώνιο της Νέας Υόρκης καθώς και τη λειτουργία ως εκπρόσωπος της οργάνωσης. Όλοι μας έχουμε εξαιρετικά διαφορετικά επίπεδα φόντου / εμπειρίας, καθώς και θα μοιραστούν τις απόψεις μας καθώς και ιδέες για την κατάρτιση στο Διαδίκτυο τους επόμενους μήνες.
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

5 λεπτά τρέξιμο προθέρμανση
Γρήγορη ζεστή για δρομείς. 5 λεπτά τρέχει προθέρμανση πριν από το τρέξιμο σας. Ακριβώς πώς να προετοιμαστείτε για να τρέξετε. Ιδέες για το τι πρέπει να κάνετε πριν εκτελέσετε

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 5 λεπτών, 34 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Η τρέχουσα ιδέα παραμένει υγιής κατά τη διάρκεια της επιδημίας Covid19
02:25

Ζω
00:00
08:21
05:34

Οι άλλοι δρομείς είναι ο Steve από το Socal τρέξιμο

Ο Dave Who’s Blog δεν είναι επάνω, ωστόσο μπορείτε να συμμορφωθείτε με αυτόν στο Twitter στο Clydesdalerunrr

Και ο Jen Turner στο Mad Great Physical Fitness (αυτός ο ιστότοπος θα είναι επάνω την επόμενη εβδομάδα!)

Nutshell: Ήμουν στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα, καθώς και την Τρίτη που γυρίζω κάποιες webisodes. Θα τους προσφερθούν σύντομα, καθώς θα σας κρατήσω.

Εντάξει πίσω στο χθες το πρωί…

Έπρεπε να αναφέρω στο κτίριο Hearst για να είμαι στο παρασκήνιο των σκηνών γιόγκα, ο Steve γυρίστηκε.

Το γυμναστήριο Hearst Tower είναι εξαιρετικό και ήσυχο. Δεν είναι εξαιρετικά μεγάλο, ωστόσο οι απόψεις είναι τεράστιες!

Μου αρέσει πολύ ότι το γυμναστήριο είχε παραδείγματα υγιεινών τροφίμων. Εστίαση σε αυτό που μπορείτε να φάτε, όχι αυτό που δεν πρέπει.

Πυροβολήσαμε τις σκηνές γιόγκα στην ομάδα φυσικής γυμναστικής. Οποιοσδήποτε με την παραγωγή διαρκεί πολύ χρόνο από τότε που η ομάδα Cam πρέπει να δημιουργήσει το πλάνο, το φόντο καθώς και τον ήχο.

Όταν τελείωσα ήταν για το μεσημεριανό, καθώς άρπαξα έναν ακόμη παγωμένο καφέ για να με τροφοδοτήσει για το υπόλοιπο της ημέρας. Επίσης, άρπαξα μια ακόμη σαλάτα WF, δεδομένου ότι δεν ήμουν σίγουρος αν θα έτρωγα στην επόμενη τοποθεσία.

Έκανα μια γρήγορη τροποποίηση της ντουλάπας καθώς και τη μέθοδο, καθώς και πολύ μακιγιάζ για το επόμενο τμήμα.

Πέντε από τα τμήματα μου επικεντρώνονται στα τρόφιμα. Κάνω μια σειρά που ονομάζεται “Γεύματα Μαραθωνίου” όπου μιλάω για συνταγές για να απολαύσετε την προπόνηση. Γυρίσαμε αυτό το κομμάτι στη δοκιμαστική κουζίνα Redbook.

Οι συνταγές προέρχονται από το Redbook καθώς και τα τμήματα με έχουν συνέντευξη από τον Babs Chernitz, συντάκτη τροφίμων για το περιοδικό. Ήταν κάπως εκφοβιστικό στην αρχή, ωστόσο απλά πρέπει να κυλήσετε με αυτό!

Επιπλέον, το πιο δύσκολο κομμάτι γι ‘αυτό έβγαζε ένα δάγκωμα φαγητού καθώς και στη συνέχεια μιλώντας στο Cam χωρίς να το φτύσει όλα έξω στο τραπέζι ή/και ο συντάκτης ενός μεγάλου περιοδικού!

Θα μοιραστώ τις συνταγές καθώς βγαίνουν τα τμήματα, ωστόσο εδώ είναι μερικές φωτογραφίες.

Είμαι κάπως καταναλώθηκε με το γεύμα quinoa που κάναμε. Νόστιμο.

Μετά από αυτά τα τμήματα ήταν τυλιγμένα, έπρεπε να περιμένω, ενώ οι άνθρωποι πήγαν για να κινηματογραφήσουν μια σκηνή στο Central Park. Παρόλο που πήρα μερικά τσιμπήματα από τις συνταγές που κάναμε, ήμουν πεινασμένος. Τέλος, ήμουν σε θέση να σπάσω στη σαλάτα μου. Χαίρομαι που πίστευα μπροστά καθώς και άρπαξε κάτι!

Λίγο αργότερα η ομάδα καθώς και οι άνθρωποι επέστρεψαν, καθώς κάναμε ένα πολύ πιο διασκεδαστικό πόσιμο μπύρας στις δοκιμαστικές κουζίνες. Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε στην τελική θέση – τη δεξαμενή του Central Park.

Το μονοπάτι ήταν αρκετά ταραχώδες με τους δρομείς καθώς και με τους περιπατητές, ωστόσο δημιουργήσαμε στρατόπεδο καθώς και προσπαθήσαμε να πυροβολήσουμε όταν υπήρχε ένας χώρος στο πλήθος.

Ήταν λίγο περίεργο, δεδομένου ότι οι άνθρωποι θα ήταν υποτονικοί, καθώς και να απολαύσουν τα γυρίσματα μας. Στη συνέχεια, θα αναγνώριζαν ότι δεν ήμουν δημοφιλής καθώς και να περπατήσω απογοητευμένος. (Πλευρική σημείωση: Είδα Will of Will & Grace ενώ περπατούσα στο κτίριο νωρίτερα, καθώς ήταν απίστευτα ενθουσιασμένος! Κοίταζαν σε λάθος θέση για λαϊκούς ανθρώπους!)

Μετά το κομμάτι ενυδάτωσης μου είχα ένα μήλο ενώ περιμέναμε την επόμενη ρύθμιση.

Οι τελευταίες βολές ήταν από τους τέσσερις από εμάς. Επιστρέψαμε καθώς και πίσω στο μονοπάτι μερικές φορές με 3 κάμερες που έβαλαν σε διαφορετικές αποστάσεις.

Και η τελική βολή ήταν η ένδειξη μας. Ήταν σωστό ότι η “καλή τύχη!” Ο πυροβολισμός ήταν τελευταίος, ωστόσο ήταν επίσης λυπηρό. Όλοι μας δουλέψαμε τόσο προσεκτικά μαζί για τις τελευταίες 48 ώρες ήμουν ατυχής για να τελειώσει.

Τυλίγαμε περίπου στις 8:30 μ.μ., καθώς και κατευθυνθήκαμε πίσω στο ξενοδοχείο για μια γρήγορη αλλαγή. Ο Jen μας άφησε σε αυτό το σημείο, οπότε ήταν μόνο εγώ καθώς και οι άνθρωποι με το SOS τους.

Στη συνέχεια, κατευθυνθήκαμε στο 3 μπαρ πιθήκων για εορταστικά ποτά! Ξεκίνησα με ένα τονωτικό βότκα.

Αλλά έχουμε επίσης δωρεάν κάρτες για να δοκιμάσουμε το νέο κόκκινο Malibu.

Ναι παρακαλώ.

Μοιράξαμε επίσης πολλά ορεκτικά. Ήμουν απίστευτα πεινασμένος σε αυτό το σημείο καθώς και αγόρασα τα tacos ψαριών καθώς και υπέροχες ρουφηξίες πατάτας ως μέρος της ομαδικής παραγγελίας.

Οι συνάδελφοι συμμαθητές δεν είναι συγγραφείς ιστολογίου τροφίμων, οπότε ήταν υπέροχο να είναι γύρω από διαφορετικούς ανθρώπους σε αυτό το ταξίδι. Αλλά, παρενοχλούσαν τη φωτογραφία μου.

Εμείς επίσης μοιραστήκαμε μύες καθώς και buffΑΛΟ ΠΟΥΛΙΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ.

Είχα υψηλές ελπίδες για τις πατάτες με σάλτσα, ωστόσο ήταν εντάξει.

Έχουμε παραμείνει για λίγο, μιλώντας για τα γεγονότα των τελευταίων δύο ημερών, καθώς και όλη την εκπαίδευση που έχουμε μπροστά μας. Ο Steve καθώς και δεν μπορούσα να σταματήσω να μιλάω.

Τέλος, η υπόλοιπη ομάδα μας έκλεισε μετακινώντας τον εορτασμό σε ένα μπαρ καραόκε.

Σταμάτησα να πίνω σε αυτό το σημείο καθώς και απλά κρεμασμένα. Τέλος, γύρισα πίσω στο ξενοδοχείο γύρω στις 1 π.μ. Μονοφωνία. Η ομάδα εξακολουθούσε να είναι δυνατή! Αλλά, είχα ένα αυτοκίνητο και φορτηγό που έρχονται για μένα στις 5:15 π.μ., καθώς και ακόμα χρειάστηκε να συσκευάσει.

Έφτασα στο κρεβάτι γύρω στις 2πμ καθώς και έβαλα τον συναγερμό μου για 5 – την τελευταία στιγμή. Τώρα είμαι στο αεροπλάνο στη μέθοδο μου πίσω στο SoCal.

Η όλη εμπειρία ήταν εντελώς εκπληκτική. Αισθάνομαι τόσο τυχερός που έχω επιλεγεί για την κατηγορία ING του 2012. Θέλω να πω χάρη στον όμιλο της Νέας Υόρκης για να με αφήσει να είμαι μέρος αυτού. Ελπίζω να μπορώ να μπορώ να κάνω σε απευθείας σύνδεση όσο οι προσδοκίες!

Είμαι εκστατικός για να εκπαιδεύσω για τη Νέα Υόρκη καθώς και είμαι εκστατικός για να μοιραστώ την άποψή μου με άλλους δρομείς. Θα μιλήσω για την κατάρτιση αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, ο φορητός υπολογιστής μου πεθαίνει καθώς και κάπως απαίτηση έναν υπνάκο.

Τα λέμε στην Καλιφόρνια!

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε να επιλέγετε αυτά:

Τι να φάτε μετά την εκτέλεση

Τι να φάτε μετά την εκτέλεση

Τι να φάτε μετά το τρέξιμο για να ανακτήσετε γρηγορότερα. 15 Δημοσιεύστε ιδέες σνακ. Τι πρέπει να φάω μετά από ένα τρέξιμο; καθώς και ιδέες για να βοηθήσετε yo

Κορυφαία 13 καλύτερες ταινίες που τρέχουν

Κορυφαία 13 καλύτερες ταινίες που τρέχουν

Λίστα λεπτότερων κινηματογραφικών ταινιών. Κορυφαίες 13 κινηματογραφικές ταινίες για το τρέξιμο Πρέπει να απολαύσετε φέτος. Ντοκιμαντέρ, αστείες κινηματογραφικές ταινίες καθώς και inspi

Τι τρώω σε μια μέρα – για τους δρομείς

Τι τρώω σε μια μέρα – για τους δρομείς

Αυτό που τρώω σε ένα βίντεο ημέρας από έναν δρομέα. Ημερολόγιο τροφίμων για ό, τι έφαγα κάποια μέρα πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο καθώς και σνακ. συν

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΠΟΛΗ Μαραθωνίου-TIPS & πρέπει να δείτε τα κυριώτερα σημεία του προγράμματος με υγιεινό πιο ευτυχισμένο podcast

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΠΟΛΗ Μαραθωνίου-TIPS & πρέπει να δείτε τα κυριώτερα σημεία του προγράμματος με υγιεινό πιο ευτυχισμένο podcast

Εκπαίδευση μαραθωνίου της Νέας Υόρκης, Ημέρα Αγώνων, Ιδέες Τροφίμων καθώς και πολύ περισσότερο podcast. Εκτέλεση του συγγραφέα ιστολογίου Healthy Happier Bear μοιράζεται όλα τα t

Οι στόχοι σας πρέπει να σας βασίζονται

Οι στόχοι σας πρέπει να σας βασίζονται

Όταν ρυθμίζετε τους στόχους σας – να έχετε κατά νου αυτό καθώς μετακινηθείτε Instagram @RuneAtrepeat. Εκπαίδευση μαραθωνίου PRS

Ακριβώς πώς μπορούν να σταματήσουν οι δρομείς καθώς και να προστατευθούν από τις επιθέσεις – podcast 94

Ακριβώς πώς μπορούν να σταματήσουν οι δρομείς καθώς και να προστατευθούν από τις επιθέσεις – podcast 94

Οι ιδέες ασφαλείας Runner με επαγγελματικό podcast αυτοάμυνας. Αφού ένας δρομέας επιτέθηκε στους δρομείς, μοιράζονταν μαζί τους το Wor

⚡ από το ShareaHolic

.

Leave A Comment

Recommended Posts

Τρελή Πέμπτη

Μετά από μια ταραχώδη μέρα εργασίας έπρεπε να βγούμε έξω. Αποσύρθηκα από τον υπολογιστή, έβαλα τα παπούτσια μου καθώς και ήταν έτοιμος να κατευθυνθώ από την πόρτα όταν ο Ben ήρθε σπίτι. Αποφάσισε να συμμετάσχει μαζί μου, καθώς βγήκαμε για να κάνουμε […]

xapkd

Ο Arnold Prejugging θα είναι το κρίσιμο

Arnold Prejuging θα είναι το κλειδί Από τον Joe Pietaro Για το Musclesport Mag Όταν οι ανταγωνιστές φτάνουν στη σκηνή το απόγευμα του Σαββάτου για δύο ώρες προτίμησης, οι τοποθετήσεις στο Arnold παραδοσιακό πολύ περισσότερο από πιθανό θα λάβουν απόφαση πριν από […]

xapkd

Τρώτε σαν Olympian Giveaway

να έχετε κατά νου ότι το μπισκότο τσιπ σοκολάτας πρωτεϊνών που έφαγα την Παρασκευή; Οχι? Τα τελευταία μου βίντεο Μάσκα προσώπου για τρέξιμο ή περπάτημα έξω συμβουλές Συμβουλές μάσκας προσώπου για το τρέξιμο ή το περπάτημα έξω κατά τη διάρκεια της επιδημίας […]

xapkd

Το Bodybuilding’s Landing Death Toll – Μέρος 1

από τον Mike Arnold Τα στεροειδή, η καρδιαγγειακή υγεία και η αντιστροφή της τάσης, μια ανησυχητική τάση. Ως BB’Rs, πολλοί από εμάς έχουν μια φυσική τάση για υπερβολή. Για μερικούς, η εξωτερική εκδήλωση αυτού του χαρακτηριστικού παραμένει ριζωμένη στην επίτευξη των στόχων […]

xapkd