00:00
00:00
00:00

Podcast: Παίξτε σε νέο παράθυρο | Κατεβάστε
Εγγραφείτε: Apple Podcasts | Google Podcasts | Ραφή | RSS
Τα τελευταία μου βίντεο

Athleta Running Shorts Review.mp4
Χωρίς σορτς που τρέχει για γυναίκες. Νέα αξιολόγηση του Athleta HIIT 9 σε σορτς inseam.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 8 λεπτών, 21 δευτερολέπτων

Επόμενο
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 4
01:21

Ζω
00:00
08:21
08:21

Γειά σου! Είμαστε 1 εβδομάδα στη στοίβα στο Miles Challenge! Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιθεωρήσει στο παρακάτω ή στο τρέξιμο Eat Reply Instagram καθημερινά επιθεωρήστε!

Συνεχίστε! Τα σχόλια καθώς και οι ενημερώσεις ήταν εκπληκτικές!

Εάν αισθάνεστε μη κινητοποιημένοι ή κάτω – σηκώστε κάποιον άλλο επάνω. Δηλώνοντας ότι η «εξαιρετική δουλειά» σε έναν ακόμη δρομέα είναι πάντα μια εξαιρετική μέθοδος για να ενισχύσετε τον εαυτό σας επίσης.

Podcast – θεραπεία καθώς και πρόληψη της πελματιαίας περιτονίτιδας

Σήμερα μιλάω με τον Δρ Marci Goolsby – έχει μια μακρά λίστα επιτευγμάτων, συμπεριλαμβανομένης της εργασίας ως γιατρός της ομάδας για την ελευθερία της Νέας Υόρκης καθώς και για το αμερικανικό Biathlon καθώς και για το διοικητικό συμβούλιο της Αμερικανικής Ιατρικής Εταιρείας για την Αθλητική Ιατρική.

Πώς να αντιμετωπίσετε καθώς και να αποτρέψετε την πελματιαία φασιίτιδα με τον Δρ Marci Goolsby

Έχω πάρει έναν τόνο ανησυχιών για την πελματιαία φασιίτιδα. Είναι στο νερό ή κάτι τέτοιο! Συνεπώς, ζητώ από τον Dr. Goolsby όλα αυτά … (δείτε το podcast για την πλήρη συνέντευξη)

Αυτές είναι οι πληροφορίες κοινωνικού δικτύου για το νοσοκομείο για ειδική χειρουργική επέμβαση…

Twitter: @hspecialsurgery // instagram: @hspecialsurgery

Facebook:

Κυνήγι Scavenger Instagram:

Ημέρα 7… Τεντώστε

Αυτός είναι ένας από τους στόχους μου για αυτό το μήνα, γι ‘αυτό είμαι όλοι γι’ αυτό! Λάβετε υπόψη σας να επισημάνετε @RuneAtRepeat καθώς και #TeamRer όταν δημοσιεύετε στο Instagram.

Ερωτήσεις podcast…

Εάν έχετε μια ανησυχία για το τρέξιμο Eat Reath Podcast-αφήστε ένα φωνητικό ταχυδρομείο εδώ: 562-888-1644

Procompression giveaway !!

Αφήστε ένα σχόλιο σχετικά με αυτή τη δημοσίευση με την επιθεώρηση της προπόνησής σας, καθώς και θα πάτε για να κερδίσετε ένα ζευγάρι κάλτσες pro συμπίεσης ή μανίκια της επιλογής σας !!

Κλείνει την Παρασκευή 11.10.17 το μεσημέρι PST.

Ερώτηση … ποια είναι η προπόνησή σας σήμερα;

Αυτή η στοίβα στο Miles Giveaway χρηματοδοτείται από τη συμπίεση Pro. Όλες οι απόψεις σχετικά με το τρέξιμο Eat Repeat καθώς και το σχετικό κοινωνικό δίκτυο δεν συνδέονται με οποιονδήποτε τύπο χορηγών του.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Leave A Comment

Recommended Posts

Τρελή Πέμπτη

Μετά από μια ταραχώδη μέρα εργασίας έπρεπε να βγούμε έξω. Αποσύρθηκα από τον υπολογιστή, έβαλα τα παπούτσια μου καθώς και ήταν έτοιμος να κατευθυνθώ από την πόρτα όταν ο Ben ήρθε σπίτι. Αποφάσισε να συμμετάσχει μαζί μου, καθώς βγήκαμε για να κάνουμε […]

xapkd

Ο Arnold Prejugging θα είναι το κρίσιμο

Arnold Prejuging θα είναι το κλειδί Από τον Joe Pietaro Για το Musclesport Mag Όταν οι ανταγωνιστές φτάνουν στη σκηνή το απόγευμα του Σαββάτου για δύο ώρες προτίμησης, οι τοποθετήσεις στο Arnold παραδοσιακό πολύ περισσότερο από πιθανό θα λάβουν απόφαση πριν από […]

xapkd

Τρώτε σαν Olympian Giveaway

να έχετε κατά νου ότι το μπισκότο τσιπ σοκολάτας πρωτεϊνών που έφαγα την Παρασκευή; Οχι? Τα τελευταία μου βίντεο Μάσκα προσώπου για τρέξιμο ή περπάτημα έξω συμβουλές Συμβουλές μάσκας προσώπου για το τρέξιμο ή το περπάτημα έξω κατά τη διάρκεια της επιδημίας […]

xapkd

Το Bodybuilding’s Landing Death Toll – Μέρος 1

από τον Mike Arnold Τα στεροειδή, η καρδιαγγειακή υγεία και η αντιστροφή της τάσης, μια ανησυχητική τάση. Ως BB’Rs, πολλοί από εμάς έχουν μια φυσική τάση για υπερβολή. Για μερικούς, η εξωτερική εκδήλωση αυτού του χαρακτηριστικού παραμένει ριζωμένη στην επίτευξη των στόχων […]

xapkd