Είναι εκείνη η ώρα ξανά! Αυτό το μονικό καθαρίζει την καρδιά της και ομολογεί τα εξής:

#1: Νομίζω ότι ο Ben κλέβει χρησιμοποιώντας το ντύσιμο των φυστικιών μου για τις σαλάτες του. Αυτό με κάνει 10 φορές πιο τρελό από ό, τι θα έπρεπε, αλλά πρόκειται να κόψω ένα BLTCH BEN.
Τα τελευταία μου βίντεο

Πριν αναθεωρήσουμε τους ξένους
Πριν ήμασταν ξένοι από την Renee Carlino Book Review.
Γρήγορες σκέψεις και συστάσεις για ηχητικά βιβλία. Η ιστορία, ο αφηγητής, η αναθεώρηση και πολλά άλλα για τη σειρά A Good Listen.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 9 λεπτών, 42 δευτερόλεπτα

Επόμενο
4 λεπτά κατώτερη προπόνηση σώματος για δρομείς
04:49

Ζω
00:00
08:21
09:42

#2: Έκανα το μάτι μου σε αυτά τα ritz pretzel thins για μεγάλο χρονικό διάστημα και τελικά δικαιολόγησα την αγορά μιας μικρής τσάντας από το κατάστημα 99 Cent. Είμαι λυπημένος που δεν είναι τόσο καλοί. Σε μια σχετική σημείωση: Είπα στον Ben ότι σκέφτηκα ότι το “Pretzel” ήταν ένα χαριτωμένο ψευδώνυμο που ελπίζει ότι θα αρχίσει να με καλεί αυτό. Χωρίς ζάρια.

#3. Σε απάντηση στην εξομολόγηση #1 έφαγα ένα από τα μίνι-donuts που αγόρασα για τον Ben ως απόλαυση ενώ είμαι Mia.

#4: Από τους ήχους του Twitter φαίνεται ότι όλοι βρίσκονται ήδη στο δρόμο για την υγιεινή σύνοδο κορυφής. Δεν έχω ακόμη τελειώσει το πλύσιμο των ρούχων μου για να συσκευάσω ακόμα!

#5: Το μέρος του HLS που ανυπομονώ περισσότερο είναι η ομάδα. Θέλω απλώς να πάρω την παρουσίασή μου, έτσι δεν είμαι άγχος.

#6: Είπα κάτι που πήρε εντελώς λάθος χθες και παρόλο που ξέρω ότι δεν ήταν για μένα και δεν μπορώ να το διορθώσω, εξακολουθεί να με ενοχλεί. Γιούχα.

#7: Η αγαπημένη μου κίνηση προπόνησης της εβδομάδας ονομάζεται με αγάπη “κόλπος” από έναν από τους πελάτες μου. Ναι.

Έχετε κάτι να ομολογήσετε;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Leave A Comment

Recommended Posts

Τρελή Πέμπτη

Μετά από μια ταραχώδη μέρα εργασίας έπρεπε να βγούμε έξω. Αποσύρθηκα από τον υπολογιστή, έβαλα τα παπούτσια μου καθώς και ήταν έτοιμος να κατευθυνθώ από την πόρτα όταν ο Ben ήρθε σπίτι. Αποφάσισε να συμμετάσχει μαζί μου, καθώς βγήκαμε για να κάνουμε […]

xapkd

Ο Arnold Prejugging θα είναι το κρίσιμο

Arnold Prejuging θα είναι το κλειδί Από τον Joe Pietaro Για το Musclesport Mag Όταν οι ανταγωνιστές φτάνουν στη σκηνή το απόγευμα του Σαββάτου για δύο ώρες προτίμησης, οι τοποθετήσεις στο Arnold παραδοσιακό πολύ περισσότερο από πιθανό θα λάβουν απόφαση πριν από […]

xapkd

Τρώτε σαν Olympian Giveaway

να έχετε κατά νου ότι το μπισκότο τσιπ σοκολάτας πρωτεϊνών που έφαγα την Παρασκευή; Οχι? Τα τελευταία μου βίντεο Μάσκα προσώπου για τρέξιμο ή περπάτημα έξω συμβουλές Συμβουλές μάσκας προσώπου για το τρέξιμο ή το περπάτημα έξω κατά τη διάρκεια της επιδημίας […]

xapkd

Το Bodybuilding’s Landing Death Toll – Μέρος 1

από τον Mike Arnold Τα στεροειδή, η καρδιαγγειακή υγεία και η αντιστροφή της τάσης, μια ανησυχητική τάση. Ως BB’Rs, πολλοί από εμάς έχουν μια φυσική τάση για υπερβολή. Για μερικούς, η εξωτερική εκδήλωση αυτού του χαρακτηριστικού παραμένει ριζωμένη στην επίτευξη των στόχων […]

xapkd