Είμαι κρύα, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να φτιάχνω smoothies για πρωινό!

Μετά από ένα εύκολο 6 miler σήμερα το πρωί προσπάθησα να μιλήσω σε διαφορετικές, θερμότερες επιλογές πρωινού. Όμως, ήθελα να κάνω ένα smoothie! Έτσι ήταν αυτό.
Τα τελευταία μου βίντεο

Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 1

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 3 λεπτών, 12 δευτερολέπτων

Επόμενο
Ο υπέροχος συνεργάτης μου στο Pysch Ward: A Memoir – Review Book Review
05:31

Ζω
00:00
08:21
03:12

Στο μίγμα: πάγος, κατεψυγμένο σπανάκι, σκόνη πρωτεΐνης, γάλα αμυγδάλου, σπόρους chia.

Από την πλευρά μου άρεσε η τοστ PB & PB.

Είναι η 1η Δεκεμβρίου! Λατρεύω τη νέα μου προσέγγιση να κάνω μικρότερους πιο διαχειρίσιμους στόχους φέτος.

Οι στόχοι του Νοεμβρίου μου ήταν:

1. Διαισθητική κατανάλωση – Τρώτε μόνο όταν πεινάω, δώστε πιο προσεκτική προσοχή στην πληρότητα και τη νυχτερινή κατανάλωση = έκανα εντάξει σε αυτό, αλλά χρειάζομαι περισσότερη λογοδοσία.

2. Αποκτήστε 8 ώρες ύπνου (αυτό βοηθά με #1 soooo πολύ) = Αυτό βελτιώνεται.

3. Η πρόκληση των 30 ημερών του Jillian = Nope. Κατατάχθηκε από αυτό, αλλά έκανα τις δικές μου κινήσεις περίπου 2 φορές την εβδομάδα.

4. Να οργανώσετε: λογαριασμούς, blog, προσωπικό – όλα θα οργανωθούν μέχρι τις 3 Νοεμβρίου! = Σημείωσε μεγάλη πρόοδο με προσωπικούς λογαριασμούς, που εξακολουθεί να εργάζεται σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

5. Χωρίς κόμμι. Αυτό μπορεί να είναι αυτό που με σκοτώνει. = Δεν κατέληξε να το κόβει, αλλά να μειώσει πολύ. Πολλοί άνθρωποι ρώτησαν για αυτό – γιατί κόψουμε την τσίχλα; Επειδή μάσησα για ένα πακέτο την ημέρα και προσπαθώ να μειώσω τα ψεύτικα σάκχαρα.

Στόχοι Δεκεμβρίου:

1. Βασιζόμενη στους στόχους του περασμένου μήνα, θα προσπαθήσω να μείνω ενήμερος για τις θερμίδες και να επιδιώξω 1800 την ημέρα. Συνέχισα 2 ημέρες τον περασμένο μήνα και είδα ότι ήμουν περίπου 2500!

2. Μεταβείτε στο γυμναστήριο (ή πάρτε γιόγκα) 2 φορές την εβδομάδα. Χρειάζομαι κάποια διασταυρούμενη εκπαίδευση στη ζωή μου!

3. Χωρίς σόδα διατροφής. Αυτό βασίζεται στο #5 του περασμένου μήνα σε μια προσπάθεια να μειώσει την ψεύτικη ζάχαρη.

4. Κοιτάτε κάθε μέρα. Μετά τον μαραθώνιο LB, ο κλουβί μου έβλαψε πολύ άσχημα αργότερα εκείνη την ημέρα και για λίγες μέρες μετά. Νομίζω ότι είναι επειδή οι κοιλιακοί μου είναι αδύναμοι και ήταν δύσκολο να κρατήσω τον εαυτό μου για 4:04 ώρες.

Ερώτηση: Κάνατε στόχους του Δεκεμβρίου; Παρακαλώ μοιραστείτε!

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Leave A Comment

Recommended Posts

Τρελή Πέμπτη

Μετά από μια ταραχώδη μέρα εργασίας έπρεπε να βγούμε έξω. Αποσύρθηκα από τον υπολογιστή, έβαλα τα παπούτσια μου καθώς και ήταν έτοιμος να κατευθυνθώ από την πόρτα όταν ο Ben ήρθε σπίτι. Αποφάσισε να συμμετάσχει μαζί μου, καθώς βγήκαμε για να κάνουμε […]

xapkd

Ο Arnold Prejugging θα είναι το κρίσιμο

Arnold Prejuging θα είναι το κλειδί Από τον Joe Pietaro Για το Musclesport Mag Όταν οι ανταγωνιστές φτάνουν στη σκηνή το απόγευμα του Σαββάτου για δύο ώρες προτίμησης, οι τοποθετήσεις στο Arnold παραδοσιακό πολύ περισσότερο από πιθανό θα λάβουν απόφαση πριν από […]

xapkd

Τρώτε σαν Olympian Giveaway

να έχετε κατά νου ότι το μπισκότο τσιπ σοκολάτας πρωτεϊνών που έφαγα την Παρασκευή; Οχι? Τα τελευταία μου βίντεο Μάσκα προσώπου για τρέξιμο ή περπάτημα έξω συμβουλές Συμβουλές μάσκας προσώπου για το τρέξιμο ή το περπάτημα έξω κατά τη διάρκεια της επιδημίας […]

xapkd

Το Bodybuilding’s Landing Death Toll – Μέρος 1

από τον Mike Arnold Τα στεροειδή, η καρδιαγγειακή υγεία και η αντιστροφή της τάσης, μια ανησυχητική τάση. Ως BB’Rs, πολλοί από εμάς έχουν μια φυσική τάση για υπερβολή. Για μερικούς, η εξωτερική εκδήλωση αυτού του χαρακτηριστικού παραμένει ριζωμένη στην επίτευξη των στόχων […]

xapkd