Γεια! Πείτε ευχαριστώ σε όλους σας για τις ιδέες για το τι πρέπει να κάνετε για τα ιδρωμένα ρούχα μου, καθώς και αν πρέπει να πάρω δύο εμπόδια ή τι.

Μερικοί άνθρωποι έχουν ένα εμπόδιο με πολλά διαμερίσματα (πήγα να ψάξω για ένα στο Target καθώς και σε αγαθά σπιτιών χωρίς τύχη, οπότε ίσως χρειαστεί να το πάρω στο διαδίκτυο). Κάποιος άλλος είπε ότι κρέμονται τα ιδρωμένα ρούχα τους στο πλάι του εμποδίου για λίγο μέχρι να πετάξουν όλη τη μέθοδο μέσα. Μπορείτε να δείτε τα σχόλια σχετικά με αυτό το δημοσίευση για πολύ περισσότερες προτάσεις.
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Το Podcast ανακεφαλαιώνει από τις 6 Αυγούστου
Και εδώ είναι ένα νέο βίντεο με μια γρήγορη ανασκόπηση 3 podcasts που άκουσα χθες.
Podcasts relapped:

Το Drama Club – Απρίλιος 2018 επεισόδιο σχετικά με τη Monica Lewinsky καθώς και το επεισόδιο του Ιουλίου 2018 για τον Conan O’Brien καθώς και τη δούκισσα της Υόρκης Fergie. συναρπαστικά πράγματα!

Το πρωί Toast Podcast – το σημερινό επεισόδιο για τα καυτά θέματα, συμπεριλαμβανομένου του E! Ανακοίνωση ειδήσεων ότι η εκπομπή θα ακυρωθεί πλήρως (οι Times έχουν αλλάξει λίγο πρόσφατα, ωστόσο τώρα έχει τελειώσει).

Juicy Scoop με Heather McDonald – Συνέντευξη με τον Captain Sandy από κάτω από το κατάστρωμα Μεσόγειο

Περισσότερα βίντεο

Επόμενο
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 2
01:45

Ζω
00:00
08:21
07:26

Αυτό έχει 3 τμήματα … Πιστεύω ότι τρέχει ρούχα, «κανονικά» ρούχα καθώς και άλλα πράγματα που χρειάζονται πλύσιμο;

Θυμηθείτε ακριβώς πώς επεσήμανα ότι υπάρχει μια κυψέλη μελισσών που απροσδόκητα εμφανίστηκε στο δέντρο αβοκάντο των γονιών μου;!

Παρόλο που όλοι ήθελαν πολύ πολύ που πήγαν το σπίτι μου συνειδητοποιεί ότι οι μέλισσες είναι ζωτικής σημασίας για το περιβάλλον.
Αισθάνομαι ότι αυτό είναι κάτι αστείο ή τυχαίο τουλάχιστον, αφού δεν φωτογραφίζω πολλούς τυχαίους Μεξικανούς (συμπεριλαμβανομένου και εγώ) να πιέσω για τα δικαιώματα των μελισσών.

Ωστόσο, για μερικά χρόνια τώρα ο αδελφός μου έχει επισημάνει τις νεκρές μέλισσες εδώ, καθώς και εκεί. Έτσι έχουμε μιλήσει πραγματικά για αυτό μερικές φορές ότι φαίνεται ότι οι μέλισσες πεθαίνουν.

Έχω ελέγξει γι ‘αυτό και άκουσα μερικές ειδήσεις που έχουν μιλήσει για «ζητήματα μελισσών».

Βασικά χωρίς μέλισσες, το τμήμα δημιουργίας του σούπερ μάρκετ ή η περιφερειακή αγορά των αγροτών σας δεν θα υπήρχε. Οι μέλισσες είναι ζωτικής σημασίας για τη γεωργία.

Όταν οι γονείς μου ανακάλυψαν την κυψέλη στην πίσω αυλή, ήξεραν ότι θα καλούσαν έναν μελισσοκόμο για να το πάρουν μακριά κάπου όπου θα μπορούσαν να κάνουν παρέα, καθώς και σε απευθείας σύνδεση τις μικρές ζωές τους.

Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι αυτές ήταν αφρικανικές μέλισσες. Ένας μελισσοκόμος αφορούσε την εξάλειψή τους καθώς και είπε στους γονείς μου ότι αυτά τα θηρία είναι εξαιρετικά επιθετικά, καθώς ενδεχομένως να επιτεθούν σε ένα άτομο ή τα σκυλιά.

Δεν καταλαβαίνω ακριβώς αυτό που έκανε για να απαλλαγεί από αυτούς, ωστόσο όλοι ενθαρρύνθηκαν να παραμείνουν έξω από την περιοχή για 5 ώρες καθώς και να κρατήσουν τα σκυλιά μακριά από την περιοχή για πέντε ώρες επίσης.

Είναι χάλια, ωστόσο, έδωσε την αλήθεια ότι το σπίτι μου ζωντα κατοικίδια ζώα.

Μελισσοκομία; Ακριβώς εδώ είναι μερικές πληροφορίες…

Μελετήστε το πώς ακριβώς τα φυτοφάρμακα φτωχά για τις μέλισσες μέσω της ειδοποίησης της επιστήμης

Οι μέλισσες των ανθρώπων για να το περάσουν μέσω ελίτ καθημερινά

(Nataliedee.com)

Η περίσταση της μελισσών μου υπενθύμισε ότι έπρεπε να γίνω ταχύτερος, αφού είμαι πάντα τραυματισμένος πρόσφατα καθώς και ίσως αν ήμουν σε θέση να φύγω από αυτά δεν θα με δαγκώσουν!

Σήμερα το πρωί έτρεξα 5 μίλια. Τότε έκανα 10 x 100 μέτρα βήματα. Προσπάθησα να διοχετεύσω το εσωτερικό μου μπουλόνι … Ωστόσο, αντί για ένα μπουλόνι αστραπής, ήμουν πολύ περισσότερο σαν το υποτονικό Thundercloud γεμάτο σταγόνες βροχής.

Για να τρέξω τα εκατό μέτρα μόλις σταμάτησα την απόλαυσή μου ακριβώς στα 5 μίλια, καθώς και έτρεξε τα πρώτα εκατό, παρακολουθώντας το πού ξεκίνησα καθώς και σταμάτησα. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησα για να πάω σε σημεία σύστασης για το υπόλοιπο της εκτέλεσης.

Μεταξύ των βημάτων έδωσα τον εαυτό μου ίσως 10 έως 20 δευτερόλεπτα για να πιάσω την αναπνοή μου καθώς και τότε το έκανα και πάλι.

Πρωινό με ένα φανταστικό σάντουιτς. Συνήθως δεν φτιάχνω τέτοια ορεκτικά γεύματα το πρωί, ωστόσο ένιωθα ότι μερικά από τα συστατικά ήταν έτοιμοι να φτάσουν φτωχά, καθώς έπρεπε να τα χρησιμοποιήσω.

Έτσι έχω λίγο φανταχτερό με αυτό…

Υπάρχουν τόσο πολλά σνακ Sriracha καθώς και τρόφιμα στην αγορά τώρα! Εντοπίσαμε τα triscuits Sriracha στο ντουλάπι.

Δοκίμασα αυτή την τσάντα του Sriracha Popcorn χθες το βράδυ. Ήταν μια ώθηση να πάρει από τότε που ήμουν πεινασμένος. Συμβαίνει.

Έκανα το Sriracha Popcorn στο σπίτι λίγο πίσω, καθώς και αυτό ήταν πολύ μεγάλο! Το Fresher είναι καλύτερο !!

Ενημέρωση δυσκολίας 30 ημερών γιόγκα

Εντάξει, πρέπει να ομολογήσω ότι μου έλειπε χθες γιόγκα από τότε που βγήκα στο δείπνο, καθώς δεν πήρα το σπίτι μέχρι απίστευτα αργά.
Την πρώτη εβδομάδα το έκανα το πρωί ιδανικό μετά το τρέξιμο. Ωστόσο, αυτή την περασμένη εβδομάδα το έχω κάνει το βράδυ για να με βοηθήσει να περάσω.

Δεδομένου ότι το έχασα χθες το έκανα ιδανικό μετά το τρέξιμο μου σήμερα. Ένα μικρό μέρος μου είναι ευτυχής που το έχω περάσει από την καταχώρισή μου για την ημέρα HowevΠιστεύω ότι πραγματικά απολαμβάνω να το κάνω το βράδυ. Απλώς αισθάνομαι τόσο ήρεμος αφού είναι πολύ πιο εύκολο να καθίσετε, καθώς και να κλωτσήσετε, ενώ απολαμβάνετε τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μιλώντας για αυτό – ήμουν τόσο ταραχώδης σήμερα δεν έχω καμία ιδέα τι συμβαίνει στο Ρίο !!

Πρέπει να καλύψω. Μιλήστε αργότερα!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Είσαι εντελώς φρικιαστικά όταν μια μέλισσα πλησιάζει;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

3Save

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

3
Καρφίτσα

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε να επιλέγετε αυτά:

Οκτώβριος Στόχοι χωρίς Planner εκτυπώσιμη μηνιαία φύλλα εργασίας

Οκτώβριος Στόχοι χωρίς Planner εκτυπώσιμη μηνιαία φύλλα εργασίας

Μηνιαία στόχους για το τρέξιμο καθώς και για την ικανότητα. πρωταρχικός στόχος, μηνιαίο στόχο καθώς και μικροσκοπικοί στόχοι που θέτουν την εβδομάδα. δωρεάν εκτυπώσιμοι στόχοι μήνα pl

Coronavirus for Runners – Τι απαιτείται να γνωρίζετε

Coronavirus for Runners – Τι απαιτείται να γνωρίζετε

Πληροφορίες για τους δρομείς. Μπορείτε να τρέξετε κατά τη διάρκεια της επιδημίας Covid19. Η λίστα των μαραθώνιων ακυρώθηκε ή αναβλήθηκε Δ

Πόνος στο πόδι για δρομείς – Ιδέες και πόροι για τραυματισμούς κατάρτισης

Πόνος στο πόδι για δρομείς – Ιδέες και πόροι για τραυματισμούς κατάρτισης

Οι καλύτερες τοποθεσίες καθώς και πληροφορίες πάνω από τον πόνο στο πόδι για τους δρομείς. Ο πόνος στα πόδια μπορεί να είναι τενοντίτιδα ή κάταγμα άγχους. Ch

Τι δείχνει η ακύρωση του μαραθωνίου της Βοστώνης για το τρέξιμο – podcast 125

Τι δείχνει η ακύρωση του μαραθωνίου της Βοστώνης για το τρέξιμο – podcast 125

Ακριβώς πώς ο μαραθώνιος της Βοστώνης ακυρώνει τις επιπτώσεις σε όλους τους δρομείς το 2020. Θα είναι ο αγώνας σας εικονικός; Chaning μακροχρόνια μέρα μου καθώς και Bo

Πρέπει να ασκείτε όταν άρρωστοι καθώς και άλλα Q & A από ιστορίες Instagram

Πρέπει να ασκείτε όταν άρρωστοι καθώς και άλλα Q & A από ιστορίες Instagram

Πρέπει να τρέξετε ενώ άρρωστος; Το blog σας ως εργασία πλήρους απασχόλησης; Έχετε τρέξει το μαραθώνιο της Βοστώνης; Χιούστον Μαραθώνιο; Κονδύλι

φορώντας μάσκα προσώπου ενώ τρέχετε έξω

φορώντας μάσκα προσώπου ενώ τρέχετε έξω

μάσκα προσώπου για το τρέξιμο ή το περπάτημα έξω κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κορώνα. Οδηγίες για τη χρήση μάσκας από το CDC. Ιδέες για να είναι

⚡ από το ShareaHolic

.

Leave A Comment

Recommended Posts

Τρελή Πέμπτη

Μετά από μια ταραχώδη μέρα εργασίας έπρεπε να βγούμε έξω. Αποσύρθηκα από τον υπολογιστή, έβαλα τα παπούτσια μου καθώς και ήταν έτοιμος να κατευθυνθώ από την πόρτα όταν ο Ben ήρθε σπίτι. Αποφάσισε να συμμετάσχει μαζί μου, καθώς βγήκαμε για να κάνουμε […]

xapkd

Ο Arnold Prejugging θα είναι το κρίσιμο

Arnold Prejuging θα είναι το κλειδί Από τον Joe Pietaro Για το Musclesport Mag Όταν οι ανταγωνιστές φτάνουν στη σκηνή το απόγευμα του Σαββάτου για δύο ώρες προτίμησης, οι τοποθετήσεις στο Arnold παραδοσιακό πολύ περισσότερο από πιθανό θα λάβουν απόφαση πριν από […]

xapkd

Τρώτε σαν Olympian Giveaway

να έχετε κατά νου ότι το μπισκότο τσιπ σοκολάτας πρωτεϊνών που έφαγα την Παρασκευή; Οχι? Τα τελευταία μου βίντεο Μάσκα προσώπου για τρέξιμο ή περπάτημα έξω συμβουλές Συμβουλές μάσκας προσώπου για το τρέξιμο ή το περπάτημα έξω κατά τη διάρκεια της επιδημίας […]

xapkd

Το Bodybuilding’s Landing Death Toll – Μέρος 1

από τον Mike Arnold Τα στεροειδή, η καρδιαγγειακή υγεία και η αντιστροφή της τάσης, μια ανησυχητική τάση. Ως BB’Rs, πολλοί από εμάς έχουν μια φυσική τάση για υπερβολή. Για μερικούς, η εξωτερική εκδήλωση αυτού του χαρακτηριστικού παραμένει ριζωμένη στην επίτευξη των στόχων […]

xapkd